Prima pagină > Nu a fost sa fie > Despre accidentul lui Mircea Lucescu

Despre accidentul lui Mircea Lucescu

De 2 zile vuiesc toate site-urile de stiri despre „teribilul” accident suferit de Mircea Lucescu. Nu stiu nimic despre acest om si nici nu ma intereseaza … insa am citit de curand un articol conform caruia un pulufrici din Militia Politia Romana declara ceva la genul „Mircea Lucescu a vrut sa faca stanga, nu s-a asigurat, l-a lovit tramvaiul si a fost proiectat pe celalalt sens de mers. Au fost luate probe cu alcooltest-ul de la vatmanul tramvaiului si de la soferita care circula pe celalalt sens, urmand ca acest test sa fie aplicat si domnului Mircea Lucescu dupa ce termina investigatiile medicale”.

Ba, voi sunteti cu muia? Daca soferita aceea avea ceva alcool in aerul expirat inseamna ca era vinovata ca a dat tramvaiul in dobitoc??? Se stie: numai pe prosti ii loveste trenul, pe cei mai prosti ii loveste tramvaiul. De ce ii tineti partea astuia? Doar pentru ca are bani? … nu s-a asigurat, a produs accident in lant, sa plateasca! Dupa mintea pulitiei rromane, daca soferita aia de a fost lovita consumase ceva alcool, era singura si unica vinovata in acest accident.

Vreau sa il vad pe acest individ platind pentru faptele sale, legile sunt legi pentru toti! Nu ii mai plangeti de mila, plangeti-va voua de mila … legile sunt facute sa ii apere pe aia cu bani!

Reclame
Categorii:Nu a fost sa fie
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: