Prima pagină > Joburi > Operator de interviu

Operator de interviu

Operator de interviu, careva?

Descrierea postului:

Munca de operator de interviu presupune realizarea de interviuri pe bază de chestionar (sondaje de opinie), prin mai multe metode.

Cerinte:

– vârsta peste 25 ani;
– studii medii sau superioare;
– telefon fix şi/sau mobil;
– seriozitate;
– disponibilitate de deplasare in intreg judetul (masina proprie);
– abilitati de comunicare si relationare;
– asumare de responsabilitate;
– respectarea normelor metodologice si a termenelor de predare impuse.

Oferta (bonusuri, beneficii):

curs gratuit de formare operator interviu, mediu de lucru profesionist, atmosfera placuta de lucru, plata la chestionar raportata la numarul de chestionare valide, posibilitati de dezvoltare a unei cariere in cadrul companiei

Cum ar fi, un fel de căcănar care isi foloseste timpul, masina si telefoanele pe banii proprii pentru a-i imbogati pe unii care fac sondaje (in final oricum iese cum vor ei). Sper ca va aduceti aminte de bulangiii aia mici care va agaseaza in orice colt de strada si in orice statie de metrou in speranta ca le veti acorda 2 minute pentru completarea unui formular de 200 pagini … astia sunt operatorii de interviu.

Pe langa misiunea sacra de a aduce formulare completate pe baza opiniilor altora si nu a ta (sau a membrilor din familie), beneficiezi gratuit de curs de formare operator interviu. Gratuit, mâncați-aș! Toata lumea se bate pe un astfel de curs platit, dar tu, pentru ca esti o vita incaltata dobitoc persoana deosebita, o sa ai parte de un tratament special.

In masina ta, cu benzina platita din banii tai, o sa ai cel mai profesionist mediu de lucru. Atmosfera de lucru va trebui sa o studiezi inainte pe http://www.inmh.ro. Ca e ninsoare, ploaie, vant, ceata, uragan tu sa accepti ca sunt fenomene placute, macar asta te va alina in mijlocul strazii printre oameni normali care nu au de gand sa piarda gratis 15 minute cu tine pentru a raspunde unor intrebari imbecile.

Plata se face la numarul de chestionare valide, dar nu iti spunem cum arata un chestionar valid … il validam noi la sfarsit in functie de cine ne plateste mai bine. Ca nota generala, din 200 chestionare iti vom invalida din oficiu 198. Macar asa o sa te bucuri ca nu ai trudit pe gratis.

Daca esti si ambitios, iti oferim posibilitati de dezvoltare in cadrul companiei … nu, femeie de serviciu avem deja. Ce zici de functia de preș la intrare?

Reclame
Categorii:Joburi Etichete:,
  1. 15 August, 2014 la 7:34 pm

    daca lucrurile stau asa , ar trebui reclamat undeva,

  1. 24 Ianuarie, 2011 la 7:27 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: