Prima pagină > Nu a fost sa fie > In Romania se fura

In Romania se fura

Tuturor celor nascuti si crescuti aici nu le place Romania pentru ca „se fura”, dom’le. Patronii sunt nemultumiti ca angajatii ii fura, angajatii sunt nemultumiti ca sunt furati in drum spre si in timpul serviciului. Politistii „e bine”, stati linistiti, nici nu fura, nici nu sunt furati, dar au o infrastructura si o organizare demna de invidiat.

Spre exemplu, ma uitam pe site-ul polutiei nocturne Politiei Romane si vad ca au o rubrica de Urmariri > Obiecte furate. In campul „denumire obiect” introduc cuvantul „locomotiva” (fara ghilimoace) si apas butonul „Cauta”… si ce imi vad ochii? 6 (sase bucati) locomotive care „s-au furat” (ele pe ele insele, pentru ca la genul reflexiv asa se intampla) cu numerele de inregistrare: 542, 543, 544, 545, 546 si 548. Ar mai trebui sa specific aici ca acele locomotive erau unele de epoca, bine intretinute si care, conform spuselor de pe site, „A fost exportată ilicit în Germania/Serbia/Austria.”

Locomotiva furata

Locomotiva furata

Bah! Locomotive!!! Furate! Cum mama dracu’ furi 6 locomotive si nu te vede nimeni? Te vad toti cand te pisi pe tine in drum spre casa, si nu mai rezisti, si casuni pe primul copac/boschete care ti se iveste in cale … si iti mai furi si amenda pentru mictionat in loc public, dar o locomotiva de cateva zeci/sute de tone nu o observa nimeni!!!

Deci, se stie ce s-a intamplat cu respectivele, se stie si unde au ajuns, dar … „s-au furat, dom’le!”. De obicei, ca sa furi o locomotiva sau ceva mai greu trebuie sa apelezi la Statul-Palma-Barba-Cot si Sfarma-Piatra: primul salta mastodontul de pe sine (ca pe acolo circula agregatul) si al doilea il ia si il leaga la brelocul de la chei (ca sa ii fraiereasca pe graniceri), trece granita si aia e!

Facem pariu ca aia de le-au cumparat le-au vrut intregi si fara zgarieturi (in loc sa fie dezmembrate si reasamblate) si au platit in momentul receptionarii marfii in conditiile impuse?

Reclame
Categorii:Nu a fost sa fie Etichete:
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: